Entrar


Els millors consells per a planificar les teues pràctiques o treballs d'estiu

Els millors consells per a planificar les teues pràctiques o treballs d'estiu
Tindre experiència laboral és una cosa molt valuosa ja que pot donar-nos l'oportunitat de conéixer millor la indústria en la qual ens agradaria treballar i ens ajudarà a guiar la nostra trajectòria professional. Les pràctiques universitàries també poden ajudar a trobar quin és el rol que millor puga encaixar amb el que cerques per al teu futur. Per on pots començar fins a trobar el teu treball perfecte? Ací us deixem els millors consells sobre com planificar la teua experiència laboral.

On anar?
Hi ha tot un món per ací i molt per descobrir, no obstant això pot ser complicat triar quina és la teua pròxima destinació. És important considerar que hi ha ciutats específiques conegudes en el sector en el qual estàs buscant desenvolupar la teua carrera com és el cas de Londres o San Francisco en el camp tecnològic. El fet que tinga familiars o amics en diferents països de l'estranger, pot ajudar al fet que es decidisca per la teua pròxima destinació.

On allotjar-te?
Durant les teues pràctiques, t'agradaria estar en un lloc còmode en el qual sigues capaç de concentrar-te en el teu treball en lloc d'haver de tractar amb veïns sorollosos o problemàtics. Les teues pràctiques seran intenses quant a aprenentatge pel que al final del dia laboral, vols relaxar-te i passar una bona nit i dormir tranquil·lament per a estar preparat per al dia següent. En student.com comptem amb allotjament a curt termini. Tan sols has de registrar-te amb nosaltres.

Què contestaràs?
Moltes persones se centren en l'entrevista però s'obliden que hi ha molt més que l'entrevista en si. Un dels punts que se solen oblidar en la preparació de l'entrevista és assegurar-se que les xarxes socials que són visibles siguen les adequades per a les empreses o en cas contrari, es poden mantindre com a privat. Un altre element que cal tindre en compte és un currículum no preparat.

Has adequat el teu cv?
La gramàtica, l'ortografia i el format del teu CV són molt importants i val la pena comprovar-lo dues i tres vegades si fóra necessari per a assegurar que és l'adequat per al que cerques. A més, pensa en la teua experiència prèvia i considera en com és la millor forma de plasmar-la en el teu CV. Crear el teu CV pot semblar més difícil si estàs buscant unes pràctiques a l'estranger no obstant això, si el divideixes en passos pot ser més fàcil de manejar-ho. Els beneficis que pugues obtindre amb la teua experiència en un país estranger superaren amb escreix el temps i l'esforç que invertisques a crear un CV adequat per a això. Així que la pregunta final és, on vols anar ara?

Consulta la notícia original AQUI

96 178 22 15
C/ Drassanes S/N
46440 - Almussafes
(Valencia)
almussafes_ad2@gva.es