Entrar


imagen seccin

Noticias

Els canvis que has de fer-li al teu currículum per a trobar ocupació

Els reclutadors experts tenen àmplia experiència a detectar paraules clixé i frases de farciment en un CV. Intenta evitar-les Continuar llegint »

La necessitat d'estudiar FP per a cobrir les perspectives laborals

L'alumnat estudiant de EFP (Educació i Formació Professionals), a Europa, no resulta suficient per a cobrir els llocs de treball demandats per les empreses en un futur immediat. Continuar llegint »

La digitalització, una necessitat i una oportunitat per a les pimes

La digitalització està brindant l'oportunitat d'accelerar el creixement i obrir-se a nous mercats, però encara mancada camí per recórrer perquè totes les empreses emprenguen aquest procés Continuar llegint »

Els cinc motius més freqüents d'acomiadament en les empreses

Absentisme, disminució del rendiment laboral i falta de disciplina amb els companys són algunes de les causes més freqüents d'acomiadament en les empreses Continuar llegint »

Com afrontar el primer any de la teua nova feina

Arribar a un nou treball necessita un període d'adaptació i tindre clar el que esperen de tu per a poder oferir la teua millor versió i triomfar Continuar llegint »

El gran impuls de les pimes a l'ocupació: generaran un milió de llocs de treball en cinc anys

Entre les ocupacions de qualificació mitjana: ocupacions administratives, cuidat de persones i comerç. Ensenyament, ciències i enginyeria, en qualificació elevada. Continuar llegint »

Un de cada quatre espanyols vol ser autònom o treballar en pimes i *startups

Els joves entre 18 i 24 anys prefereixen treballar en empreses xicotetes. Continuar llegint »

Nivells rècord quant a ocupació a la UE i l'eurozona

Encara que tant la zona euro com els Vint-i-huit van aconseguir sengles màxims històrics en el número d'ocupats. Continuar llegint »

Aposta per la sostenibilitat en el teu espai de treball: cinc idees per a això

Setembre és un mes amb un sabor agredolç. El retorn al lloc de treball va acompanyat d'una mescla d'entusiasme i certa resistència a tornar a la rutina durant quasi tot un any. Continuar llegint »

La pregunta més difícil que et faran per a aconseguir ocupació (i com respondre-la)

En aquest tipus de situacions pot passar de tot. Des de causar una bona impressió i que et fitxen fins no rebre més resposta que una simple encaixada Continuar llegint »
96 178 22 15
C/ Drassanes S/N
46440 - Almussafes
(Valencia)
almussafes_ad2@gva.es