Entrar


imagen seccin

Noticias

Mantindre l'ocupació als treballadors en ERTE per força major derivat del COVID19

Què és i com ha d'entendre's el compromís de manteniment en l'ocupació? Pot l'empresa mantindre el mateix nivell d'ocupació però substituint treballadors? El manteniment de l'ocupació s'ha d'entendre nominatiu o es pot substituir uns treballadors per altres «nous»? Continuar llegint »

L'empatia i la comunicació, clau en la gestió d'equips en remot

Un bon líder ha de mostrar empatia ja que les circumstàncies personals de cada persona en els seus equips poden variar, especialment en aquests temps difícils Continuar llegint »

Onze consells imprescindibles per a una volta a l'oficina segura a nivell sanitari, emocional i social

Jornada reduïda i continuada, controls d'accés, sense reunions presencials... les claus de la volta progressiva a l'oficina Continuar llegint »

L'Executiu flexibilitza l'exigència de mantindre l'ocupació després d'un ERTE

El Govern ha introduït una clàusula nova en l'acord sobre la pròrroga dels expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTE) fins al 30 de juny, que va subscriure ahir amb les patronals CEOE i Cepyme, i els sindicats CC.OO. i UGT, i que hui serà aprovat en el Consell de Ministres. Continuar llegint »

Treball tanca un acord amb sindicats i empresaris per a ampliar els ERTE fins al 30 de juny

CEOE recolza finalment l'acord malgrat les reticències mantingudes sobre les exigències de manteniment de l'ocupació i el no repartiment de dividends per a les empreses que s'acullen a les ajudes Continuar llegint »

La digitalització, el màrqueting online, la comunicació corporativa... El coronavirus 'lleva la bena dels ulls' a les empreses

La crisi del coronavirus ha propiciat que les companyies es detinguen a pensar en aspectes en els quals abans no reparaven, com ara l'estratègia digital o la comunicació corporativa, especialment a nivell intern Continuar llegint »

El sector agrícola, el gran generador d'ocupació en la crisi: 100.000 persones treballarien en el camp per a salvar les collites

Les activitats del sector primari han experimentat un creixement mensual del 1,2% en l'afiliació, sent un dels sectors més importants a nivell laboral en aquesta crisi Continuar llegint »

El coronavirus alenteix els processos de selecció: el 71% de les empreses els han paralitzats de manera parcial o total

Les conclusions de l'estudi de JobTeaser 'Reclutament recull la perspectiva dels joves en matèria de cerca d'ocupació i objectius laborals a curt termini, els processos de selecció de les companyies, entre altres questions Continuar llegint »

Les recomanacions de Cigna per a treballadors i empreses a la recerca d'un teletreball 'saludable' i 'conciliador'

El teletreball té molts beneficis (major eficiència i productivitat i menor cost operatiu) però també compta amb certs desafiaments, com és la conciliació Continuar llegint »

Els dubtes legals en la volta al treball: Què ocorre amb les vacances en el confinament? I amb les pagues extra?

Pot l'empresa obligar a agafar-les? Poden sol·licitar els treballadors les vacances no gaudides? Què ocorre amb les pagues extra d'estiu i Nadal? Continuar llegint »
96 178 22 15
C/ Drassanes S/N
46440 - Almussafes
(Valencia)
almussafes_iso@gva.es