Entrar


El 75% de les candidatures són descartades pel CV abans d'arribar a la fase d'entrevista

En un món on les noves tecnologies han absorbit el protagonisme és essencial aconseguir “cridar l'atenció” dels tècnics de recursos humans. Segons dades d'Internet Academi (*iAi), la major plataforma online espanyola de formació sobre Internet, un videocurrículum augmenta en un 47% les possibilitats que una persona siga contractada. Això sí, haurà de recollir les aptituds i coneixements del protagonista amb minuciositat i enteniment.

La majoria de reclutadors coincideixen que el videocurriculum mai podrà substituir el CV convencional, però sí que complementar-lo. L'ús del mateix es considera útil si la creativitat i la *proactividad són un valor afegit per al lloc de treball que busquen els candidats.

Si a la persona a la qual un es vol dirigir és de mentalitat moderna i oberta o està relacionada amb les noves tecnologies o si l'ocupació sol·licitada requereix habilitats comunicatives és una bona forma per a donar empenyiment a una candidatura professional.

Avantatges més significatius de presentar un videocurrículum

D'una banda s'exhibeix creativitat i habilitats comunicatives per a cridar l'atenció de l'entrevistador. Per un altre, es demostra inquietud per a ensenyar els coneixements, els idiomes o les diferents aptituds que s'han anat adquirint durant la vida professional. Amb un videocurrículum es revela llenguatge corporal, la veu, la presència. Aspectes que no es pot mostrar en un CV tradicional.

D'altra banda s'aporta visibilitat, presència i notorietat. Pot marcar diferència respecte als altres candidats i permet transmetre confiança, proximitat i naturalitat i sobretot la part més important, connexió emocional per a poder arribar a més gent i captar la seua atenció.

En l'agència Travel Work, amb més de 25 anys d'experiència en el sector, han preparat diferents consells perquè qualsevol puga inspirar-se i començar a elaborar el seu vídeo currículum.
 

Pot consultar la notícia original ACI

96 178 22 15
C/ Drassanes S/N
46440 - Almussafes
(Valencia)
almussafes_ad2@gva.es