Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


imagen sección

El Mobile World Congress, un gran generador d'ocupació

Quan queden menys de dues setmanes perquè done començament la pròxima edició del Mobile World Congress (MWC), l'impacte positiu de la fira a Barcelona ja es fa patent. El major esdeveniment de tecnologia mòbil del món, que espera congregar, entre el 25 i el 28 de febrer, més de 100.000 visitants procedents de 200 països, preveu un retorn econòmic de 473 milions d'euros i generarà, com cada any, un gran nombre d'ocupacions temporals a la ciutat i voltants.

En aquest context, InfoJobs, la plataforma d'ocupació líder a Espanya, ha recollit ja més de 400 vacants de treball per a cobrir els llocs creats entorn de la pròxima edició del MWC. El sector de l'hostaleria i la restauració és el que més ocupació ha generat, concentrant el 79% de les vacants publicades en *InfoJobs, seguit dels llocs per a treballar en magatzematge (8%), en electricitat (5%) i personal de promoció i fires (2%).

Entre les vacants publicades en *InfoJobs per a treballar durant el *Mobile *World *Congress, trobem dos tipus de llocs. Alguns estan destinats a exercir treballs vinculats directament amb la fira. És el cas de promotors – per a estar en la fira o en els punts d'arribada dels visitants -, *azafatos, caixers, cambrers per als punts de restauració del *MWC o personal tècnic per al muntatge d'estands (electricistes, instal·ladors, etc.). Mentre que altres vacants busquen reforçar les plantilles dels hotels de Barcelona i voltants, que durant el *MWC registren plena ocupació.

Es busquen perfils amb anglés i amb amplis coneixements de tecnologia

Però, encara que els llocs de treball creats són molt variats, el 78% de les ofertes publicades exigeixen al candidat el domini de l'anglés, a causa de l'alta assistència de perfils internacionals a la fira. Altres idiomes demandats són el xinés, el coreà i l'àrab. A més, moltes vacants exigeixen al candidat tindre coneixements en tecnologia mòbil, especialment quan es busca perfils per a llocs de promotor o hostesses en els estands de les empreses participants en la fira.

Pot consultar la notícia original ACI

96 178 22 15
Paseo C/ Drassanes S/N
46440 - Almussafes
(Valencia)