Entrar


imagen seccin

Noticias

El fitxatge digital afavoreix la productivitat i la conciliació laboral

En el primer trimestre d'enguany, els espanyols van realitzar un 11,7% menys d'hores extra que en el mateix període de l'any passat, segons l'enquesta de població activa. Continuar llegint »

Els professionals espanyols, els europeus que més valoren la conciliació i la flexibilitat laboral

Els treballadors espanyols donen menys importància a factors com la gestió empresarial o la salut financera Continuar llegint »

Els beneficis de la tecnologia en les empreses: reducció d'errors i costos

Els nous sistemes digitals de fitxatge d'empleats generen informes personalitzats amb el total d'hores treballades, pauses, interrupcions... una informació que permet modificar i optimitzar els recursos humans de l'empresa segons les seues necessitats Continuar llegint »

Vida laboral: com demanar-la des del mòbil

L'informe de vida laboral és un document útil per a saber el que has cotitzat i les prestacions que et correspondran en les diferents situacions en què et pugues trobar Continuar llegint »

Autònoms: cotització més habitual, treballadors al seu càrrec, antiguitat...

Quasi el 86% dels autònoms cotitza per la base mínima i només un 14% cotitza per damunt, segons LLIGA Continuar llegint »

La conciliació segueix a l'alça: augmenta la qualificació en dotze comunitats autònomes

La Comunitat Valenciana continua encapçalant el rànquing com la regió amb millor conciliació laboral i personal Continuar llegint »

Torna l'optimisme al sector TIC: augmenta amb escreix les expectatives de contractació de talent especialitzat

L'augment de xifres més significatiu es produeix en les expectatives de contractació, que a curt termini passen del preocupant +2,7% del mes passat a un indicatiu de +49,1%. Continuar llegint »

Encaixador/a

Es precisa personal per a la temporada de cítrics a la Cooperativa. Apunta't a les nostres ofertes de treball!! Continuar llegint »

Els informàtics, un perfil al qual no afecta l'estacionalitat

Els informàtics, un perfil al qual no afecta l'estacionalitat Hi han perfils professionals que acusen en gran manera l'estacionalitat en la seua ocupació, no és així en els perfils tècnics Continuar llegint »

La taxa d'atur estranger a Espanya aconsegueix el seu mínim des de 2008

La taxa d'atur estranger a Espanya aconsegueix el seu mínim des de 2008 Continuar llegint »
96 178 22 15
C/ Drassanes S/N
46440 - Almussafes
(Valencia)
almussafes_ad2@gva.es