Entra si ja estàs registrat/da


imagen seccin

Noticias

02/12/2022

El 85% dels treballadors de la Generació Z vol treballar en una oficina prop de casa

Amb la pandèmia les persones i les empreses van aprendre que la flexibilitat és la clau cap al futur del treball, i les noves generacions tenen molt present aquest factor a l'hora de buscar ocupació. Continuar llegint »
01/12/2022

Aquestes són les huit professions tecnològiques més important del present i del futur

Des de EDIX, l'escola que crea als professionals digitals que necessiten les empreses, volem destacar 8 professions d'entre les més demandades durant els pròxims anys, o cosa que és el mateix, 8 professions de present i futur. Continuar llegint »
30/11/2022

Com detectar ofertes falses d'ocupació: en quins aspectes t'has de fixar

Hi ha diversos aspectes que no poden avançar que es tracta d'un engany. En Internet cal desconfiar del sospitós i assegurar-se sempre de la legitimitat Continuar llegint »
28/11/2022

Els preus augmenten però els salaris no: la meitat dels espanyols s'ha vist obligat a acurtar les seues vacances

A causa de la situació econòmica, el 42% dels espanyols ha hagut de cancel·lar els seus viatges, per la qual cosa solament viatjaran en aquest període un 37% Continuar llegint »
25/11/2022

Les tres preguntes que cal utilitzar perquè una entrevista de treball isca bé

Formular preguntes durant l'entrevista demostra que el candidat té criteri propi i seguretat en si mateix Continuar llegint »
24/11/2022

Claus que necessites saber perquè el teu currículum destaque en plena expansió de la digitalització

El món laboral actual cada vegada és més complex, augmentant les seues barreres d'entrada de manera constant i suposant un repte per a aquells que volen endinsar-se en ell, donar un gir professional o millorar les seues condicions. Continuar llegint »
23/11/2022

Pode a empresa impoñer cando coller as miñas vacacións?

Cantos días correspóndenme? pode a empresa decidir cando teño que collelos? Galisteo Avogados explica as posibilidades e resolve as dúbidas sobre cando e como podemos gozar do noso período de descanso Continuar llegint »
21/11/2022

El Black Friday del 2022 es perfila com el menys intens per a l'ús dels últims anys

Randstad anticipa un 17% menys de contractacions que l'any passat i Adecco preveu que augmenten, però molt per davall que en campanyes prèvies Continuar llegint »
18/11/2022

Sabies què...? El 50% de les empreses no superaria una inspecció de registre horari

Després de més de tres anys de l'entrada en vigor de la Llei del Control Horari, tal com es destaca des de Grup SPEC, encara són moltes les organitzacions que continuen cometent fallades entorn d'aquesta norma. Continuar llegint »
17/11/2022

Consells per a les empreses per a contactar amb les noves generacions de candidats/as

Els experts en Recursos Humans de la prestigiosa Page Personnel llancen una sèrie de pautes per a les companyies a l'hora de buscar talent jove Continuar llegint »
96 178 22 15
C/ Drassanes S/N 46440 - Almussafes
(Valencia)
desarrollolocal_emp@almussafes.org