Entrar


imagen seccin

Noticias

Només el 6% de les ofertes d'ocupació es dirigix a majors de 45 anys

La franja d'edat que té més fàcil l'accés al mercat laboral és la que comprén des dels 31 als 35 anys, amb el 28% de les vacants d'ocupació, seguida de la que va dels 26 als 30 anys, amb un 25%. Demostrar una certa experiència en el sector és un requisit indispensable en tres de cada quatre ofertes analitzades per Adecco i Infoempleo. Continuar llegint »

Com donar-te d'alta d'autònom en deu minuts en Internet

Vols donar-te d'alta com a autònom i estàs a la vora de la desesperació? Et podem tirar una mà. Continuar llegint »

Publicada en el BOE la Llei 31/2015 de 9 setembre que modifica l'autoocupació i fomenta el treball autònom i l'Economia Social

Pretén sistematitzar el marc vigent d'incentius al treball autònom i a l'Economia Social, reunint en un sol text les mesures i incentius establits en favor d'estos col·lectius, millorant, harmonitzant i ampliant els ja existents, i implementant uns altres de nous. Continuar llegint »

Un de cada tres jóvens espanyols vol crear la seua pròpia empresa

Quasi el 40% dels jóvens menors de 30 anys preferiria treballar per compte propi, i d'ells unisc de cada tres ho faria creant la seua pròpia empresa i el 6,2% com a treballador autònom, enfront del 60,7% que optaria per treballar per a un altre, segons la segona enquesta Adecco Jóvens Emprenedors realitzada entre més de 3.000 espanyols menors de 30 anys. Continuar llegint »

Deu claus per a entendre la Llei de Segona Oportunitat per a emprenedors

Després de la seua publicació en el BOE, dijous passat va entrar en vigor la Llei de mecanisme de segona oportunitat, reducció de la càrrega financera i altres mesures d'orde social, popularment coneguda com a Llei de Segona Oportunitat. La dita llei pretén ser un lleuger baló d'oxigen per a xicotets empresaris i persones particulars, que d'esta manera troben un vehicle legal en el cas que la seua aventura emprenedora haja fracassat i no puguen fer front als deutes contrets. Continuar llegint »
96 178 22 15
C/ Drassanes S/N
46440 - Almussafes
(Valencia)
almussafes_ad2@gva.es